Fietsproeverij: de smaken van mergel en wijn

Ben jij een fijnproever én een fietsliefhebber? Fiets dan mee tijdens onze gegidste Fietsproeverij 'smaken van mergel en wijn'! Onderweg geniet je van 6 lekkere proevertjes op bijzondere plekken.

Je kan tickets bestellen voor een fietsproeverij op 3 mogelijk data: 

  • 10 augustus
  • 17 augustus
  • 24 augustus

6 proevertjes met bijzondergrondse smaken 

De fietstocht van 30 kilometer is een feest voor je smaakpapillen!  Maak je klaar voor 30 kilometer vol Riemstse smaaksensaties: wijn en bubbels, een gerechtje met grotchampignons, aardbeien, lokale jam en rijstvlaai.

Dankzij de uitleg van onze gids zal je ontdekken waarom die Riemstse smaken nu zo bijzonder zijn, en welke rol de mergellaag in onze grond hierin speelt.  

30 kilometer fietsplezier 

Je vrienden, familie of andere fietsliefhebbers zijn allemaal welkom. De enige vereiste is dat je een fiets meeneemt. En wij raden aan om voor een elektrische te kiezen. Heb je zelf geen fiets? Dan kan je er via onze partner Fietsen Souvereyns eentje huren.  

Ook voor wie het fietsroutenetwerk als zijn fietszak kent, zal de route nog verrassingen zitten, want een groot deel van de fietsproeverij brengt je over verkeersarme wegen die geen onderdeel zijn van het gekende fietsroutenetwerk.

Koop je tickets 

Wil je deze unieke fietsnamiddag (13.00 u. – 17.00 u.) niet missen? Reserveer dan nu je ticket voor één van de dagen via de knop hieronder. Per editie zijn er maximum 25 deelnemers toegelaten. Reserveer dus tijdig, zeker als je met meerdere personen wil deelnemen!  

Koop hier je ticket! 

De kostprijs is 20 euro per deelnemer. Na betaling via ons ticketsysteem ontvang je een bevestigingsmail met verdere praktische informatie zoals de exacte startlocatie in Vlijtingen. Heb je nog vragen? Contacteer dan toerisme@riemst.be.  

Genoten?

Heb je genoten van onze fietsproeverij? Deel jouw foto's en ervaringen op Instagram met de hashtag #VisitRiemst en vermeld ons Instagram-account @VisitRiemst!

logo riemst deel 2
Naar top